Op makkelijke wijze een eigen startpagina website oprichten

Eenvoudig backlinks verkopen kan eenvoudig wanneer u een eigen startpagina website heeft. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Het is verder mogelijk om de websitebeheerder een retourlink te laten betalen.

Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

Een eigen startpagina website runnen is een andere optie. Op eigen startpagina samenstellen staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Op de website van de aanbieder kunt u online betalen. Zodra u de betaling verricht heeft, kunt u direct het PHP script downloaden.

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De backlink wordt aan de website toegevoegd nadat de betaling succesvol is afgerond. Het is verder mogelijk om de websitebeheerder een retourlink te laten betalen.

Het zelf oprichten van een startpagina website, is dat iets voor u? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Het is met een kant en klaar PHP script heel gemakkelijk te realiseren. Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Op een bestaande website is het mogelijk om een eigen startpagina te maken.

www.000webhost.com