Professioneel een nieuwe portaalwebsite oprichten

De mogelijkheid om backlinks te kopen kunt u met behulp van een eigen startpagina website gemakkelijk bieden. U kunt dit doen om extra inkomsten te generen online. Welke prijs voor een link wordt gehanteerd, kunt u zelf instellen. U kunt het scherm waarin u dat kunt instellen vinden binnen het beheergedeelte. Een homepage link en een link vanaf een gewone pagina zijn afzonderlijk instelbaar qua prijs. U kunt zowel Mollie als TargetPay gebruiken met het script. Bij beide providers worden er verschillende betaalmethoden ondersteund.

Via de beheeromgeving zijn de belangrijkste instellingen eenvoudig aan te passen. U kunt daar de prijs van een link instellen. De meta gegevens voor de zoekmachines kunnen daar ook eenvoudig worden ingesteld. In een afzonderlijk scherm kunnen de gebruikers op uw site worden beheerd. Via beide gateways kunnen zowel Nederlandse als Belgische bezoekers eenvoudig betalen. Heeft iemand een betaalde link heeft aangemeld op een dochterpagina? Dan is het vrij eenvoudig om contact op te nemen en meer links te verkopen.

Het bezoeken van Nederlandse startpagina is aan te raden als u benieuwd bent geworden naar zo een script. U kunt de links in het artikel gebruiken om naar de pagina met productinformatie rondom het script te navigeren. Er wordt wel een klein bedrag voor het script betaald. Via de website van de aanbieder van het script kan worden betaald. U kunt straks dezelfde betaalmethoden aanbieden als die waarmee u kunt betalen voor het startpagina script.

Men kan zich via een formulier op uw site aanmelden als beheerder voor een eigen startpagina. Zodra het formulier is ingevuld, wordt er een nieuw account aangemaakt. Men kan met behulp van dit account de nieuwe startpagina aanmaken. Op een later moment kan weer worden ingelogd om de startpagina aan te passen. Het toevoegen van een banner aan uw website is zeer eenvoudig. Met behulp van het beheerpaneel kan dit gerealiseerd worden. Aan een banner groep kunnen meerdere banners gekoppeld worden. Banners zullen vervolgens automatisch afgewisseld worden.

www.000webhost.com