Professionele advertentie site maken

Er kan voor het bouwen van een advertentie website gebruik worden gemaakt van de programmeertaal PHP. Als u er voldoende kennis voor bezit, is zelf iets maken in PHP prima te doen. Verder is het mogelijk om een kant en klaar marktplaats CMS aan te schaffen.

Met het aanschaffen van een script dat reeds op de markt is, bespaart u flink wat tijd. Zelf hoeft u immers geen tijd meer te stoppen in het maken van een PHP script. Ook wanneer u het door een programmeur laat bouwen, kost dit tijd en geld. Bij een script dat al bestaat, is van te voren al duidelijk met wie u contact moet opnemen wanneer het script fouten bevat.

Is een kant en klaar script precies wat u zoekt? De pagina eigen marktplaats beginnen kan u verder helpen. Via de links kunt u naar het aanbod navigeren. Daar kunt u meteen online betalen voor het script. Meteen na de betaling is het mogelijk om de bestanden te downloaden. Ook ontvangt u per e-mail de link. Via de link in de e-mail is het mogelijk om later opnieuw de bestanden te downloaden.

Ook kan zo een nieuwe versie worden gedownload. Na het uitpakken van de bestanden kunnen ze naar de webserver gekopieerd worden. Het aanmaken van een database is noodzakelijk om het script te kunnen gebruiken. Het is gebruikelijk dat er voor de nieuw website een afzonderlijke database wordt toegevoegd aan het systeem.

U kunt in het allereerste scherm van het installatieprogramma een titel invullen voor de website, samen met gegevens voor de zoekmachines. Het 2e scherm geeft u de mogelijkheid om de databaseverbinding in te stellen. En vervolgens kunt u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen in het 3e scherm van het installatiescript.

www.000webhost.com