Start een eigen webwinkel

Zou u uw producten graag via het internet aanbieden? U heeft een PHP script aanschaffen waarmee u eenvoudig de website kunt beheren. Er zit een beheeromgeving inbegrepen bij een dergelijk script waarmee u de website kunt wijzigen.

Heeft u een webhosting pakket, dan kunt u het script daarop installeren. U kunt de bestanden allereerst op de webserver plaatsen. De installatie van de webwinkel software wordt gestart zodra u uw nieuwe website bezoekt met uw browser. U krijgt tijdens de installatie ook de mogelijkheid om een beheerdersaccount aan te maken. Met dat account kunt u de uitstraling van uw site wijzigen.

Er zal meteen via uw website kunnen worden afgerekend. Het script waarover op Start een webshop wordt gesproken is voorzien van een betaalkoppeling. Aan de hand van de e-mail die u bij de bestelling ontvangt, kunnen de producten verzonden worden.

Het zal niet lastig zijn om uw site te beheren. Zou u graag een aangepast design gebruiken, dan kan dat ook. De 1e keer dat u de site bezoekt, wordt de installatie gestart.

www.000webhost.com