Start eenvoudig een webshop

Een interessante mogelijkheid voor u is wellicht het verkopen van uw spullen via een webshop. Maar mogelijk heeft u helemaal geen ervaring met websites bouwen. Met de juiste tools zult u heel eenvoudig alsnog uw eigen webwinkel kunnen oprichten.

Een webshop beginnen is prima te doen met behulp van een PHP script. U kunt op Start een webshop meer lezen over het gebruik van zo een PHP script. U krijgt dan toegang tot een afgeschermde beheeromgeving, waarmee u de website kunt wijzigen.

De webshop kan naar eigen wens worden ingericht. Via het beheerpaneel voert u de gewenste rubrieken op. Ook kunt u de kleuren van uw webwinkel instellen met behulp van de beheerschermen. Aangepaste kleuren zullen direct op de website zichtbaar zijn. U kunt de bestanden met een FTP programma kopiëren naar uw webhosting pakket. Nadat u de bestanden heeft geplaatst, kunt u het installatieproces starten. Dit zal gedurende uw eerste bezoek aan de nieuwe website zijn.

U kunt heel makkelijk uw voorraad beheren met de PHP webshop software. U kunt bijvoorbeeld verschillende combinaties van kleur en maat aanmaken van een product. Zo kunt u per variant aangeven hoeveel stuks u in uw voorraad heeft. Het voordeel is dat de website alleen producten zal tonen die u in de voorraad heeft.

www.000webhost.com