Start eenvoudig een webwinkel

Een interessante mogelijkheid voor u is wellicht het verkopen van uw spullen via een webshop. Het kan daarbij zomaar zijn dat u absoluut geen ervaring hiermee heeft. Met de juiste tools zult u heel eenvoudig alsnog uw eigen webwinkel kunnen oprichten.

Het beheer van uw webwinkel kunt u prima met een PHP script doen. Meer over het gebruik van een dergelijk script, leest u op de pagina Een webwinkel beginnen. Via de beheeromgeving van zo een script, kunt u de website volledig naar eigen wens inrichten.

U kunt de bezoeker direct online laten betalen. U ontvangt na een succesvolle betaling een e-mail met daarin de informatie van de bestelling. U kunt de spullen aan de hand van de e-mail verpakken en versturen naar uw klant.

U kunt heel makkelijk uw voorraad beheren met de PHP webshop software. Per product kunt u verschillende combinaties van maat en kleur aanmaken. U kunt vervolgens per variant van een product invoeren hoeveel stuks er in uw voorraad zijn. Zo worden alleen producten getoond die u daadwerkelijk op voorraad heeft.

www.000webhost.com