Uitgebreide advertentie website runnen

Het oprichten en beheren van een eigen marktplaats website is met behulp van een marktplaats PHP script eenvoudig te doen. U kunt heel makkelijk de bestanden van het script overzetten naar de server. De eerste keer dat u de site bezoekt wordt het installatieprogramma gestart. U kunt tijdens het installeren de globale informatie van de website opgeven. Zo kunt u de meta gegevens van de website invoeren. Tijdens het installeren kunt u ook de databaseverbinding instellen. Er zijn verder een username en password voor uw beheeraccount in te stellen. Een eigen advertentie website kan worden gerealiseerd met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.

Verder kunt u natuurlijk een uitgebreide beheeromgeving hebben met uw advertentie website. Er wordt dan ook wel van een marktplaats CMS gesproken. Meer informatie over zo een PHP script kunt u op de pagina eigen marktplaats beginnen vinden. Op die pagina is een link te vinden naar de site van de leverancier van het script. U komt via die link uit bij de juiste website.

Middels de beheeromgeving kunt u heel makkelijk veranderingen aan uw website doorvoeren. Het inrichten van het advertentie overzicht kan makkelijk via het beheerpaneel. Ook zijn alle op de website gebruikte kleuren volledig aan te passen. Er worden verschillende payment gateways ondersteund door het PHP script. Voor de op uw marktplaats website aangeboden opties kan zo makkelijk betaald worden.

Wat fijn aan het advertentie script is, is dat u geen HTML of CSS codes hoeft te typen. U kunt uw content invoeren als platte tekst, eventueel hier en daar de tekstgrootte wijzigen op een toegankelijke wijze. Zo is het niet nodig om iets van opmaakcodes of programmeren te weten om toch een professionele website te bouwen. Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. Het is mogelijk om verschillende formaten van een affiliate feed in te lezen. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.Voor het doen van het beheer van uw website middels een content management systeem is geen enkele technische kennis nodig.

www.000webhost.com