Uw eigen affiliate shop beginnen

Affiliate marketing is een manier om producten van derden te promoten en daarbij geld te verdienen. Mogelijk weet u zelf een affiliate programma van een product of dienst waarover u positief bent. Wanneer een bezoeker een product bestelt, verstuurt de feite aanbieder het product op naar de klant. Het bijhouden van een voorraad is zodoende niet nodig. Wel verdient u aan een eventuele verkoop die via uw affiliate links verloopt. De link affiliate shop leidt naar een pagina waarop u meer informatie zult vinden over het starten van uw eigen affiliate winkel.

Affiliate producten promoten is ook goed te doen op marktplaats sites. Dit zal extra eenvoudig zijn wanneer het PHP script de mogelijkheid biedt voor het inlezen van affiliate feeds. Kunt u geen affiliate feeds met uw advertentie script inladen, dan is handmatige plaatsing uiteraard ook een mogelijkheid.

Verschillende plekken op uw affiliate site zijn gereserveerd voor affiliate banners. U kunt met deze banners bepaalde producten extra aandacht geven. Met de backend van het script kunt u de banners heel eenvoudig toevoegen aan uw affiliate shop.

U kunt met uw eigen affiliate site feeds inlezen van verschillende aanbieders. De rubrieken die binnen de productfeeds worden gebruikt kunt u aan uw eigen rubrieken koppelen. Ook zullen reeds toegevoegde producten up-to-date worden gehouden door de informatie bij te werken. U vindt in dit artikel een link naar meer informatie over het starten van uw affiliate shop. U heeft naast een affiliate script ook een domeinnaam en webhosting nodig.

Het beheer van de feeds is zeer gemakkelijk te doen. Kennis van websites maken is niet echt noodzakelijk. U kunt van elke afzonderlijke feed zien hoeveel producten er binnen de shop zijn toegevoegd.

www.000webhost.com