Uw eigen affiliate website starten

Online geld verdienen kan op een relatief eenvoudige manier met behulp van een affiliate marketing webwinkel. Met een affiliate marketing webwinkel verkoopt u producten van andere partijen. Met affiliate marketing ontvangt u een vergoeding wanneer een bezoeker via uw website een product koopt. Adverteerders kunt u via de diverse affiliate netwerken vinden.

Product feeds worden iedere dag door het script opnieuw ingelezen. Dagelijks wordt het aanbod dus geactualiseerd. Na het toevoegen van een feed zal het script de feed automatisch dagelijks meenemen. Op deze wijze kunt u vrij eenvoudig een passief inkomen opbouwen.

Ziet u het wel zitten om uw eigen affiliate webwinkel te starten? Het is dan verstandig om de pagina Affiliate geld verdienen met een eigen website eens te bekijken. Dat artikel bevat een link naar een handig PHP script voor het beginnen van een affiliate marketing webshop. Vandaag kunt u nog uw eigen affiliate marketing webshop in de lucht hebben.

Uw affiliate website kunt u via de beheeromgeving eenvoudig aanpassen. Een aanpassing die u via de beheeromgeving doet zal direct zichtbaar zijn op de website. U kunt het beheer van de website vanaf iedere plek op de aarde doen. Gebruikt u daarvoor een affiliate webwinkel script, dan hoeft u zelf geen script meer te programmeren.

www.000webhost.com