Uw eigen webshop beginnen

Met een online webwinkel kunt u uw producten online aan de man brengen. Het is daarbij vrij gebruikelijk dat er diverse betaalwijzen worden ondersteund. Zodra er een bestelling binnenkomt ontvangt u een e-mail. U kunt de e-mail gebruiken om de bestelde producten te versturen. U kunt het script op een eigen hostingpakket draaien als u dat wilt. U plaatst via FTP de bestanden op de server. De installatie wordt geactiveerd tijdens uw eerste bezoek met uw browser. Daarmee kunt u essentiële zaken instellen die belangrijk zijn voor het draaien van de webshop.

U zult dan een stabiel PHP script nodig hebben voor het draaien van de webshop. U kunt meer informatie over een dergelijk PHP script vinden op de pagina Uw eigen webwinkel maken. U kunt de voorraad heel gemakkelijk beheren met behulp van de beheeromgeving van het PHP script. De bestanden van het script kunt u eenvoudig plaatsen op een hosting pakket. Via de beheeromgeving van het script kunt u de website volledig aanpassen. De beheeromgeving geeft u de mogelijkheid om foto’s van de door u aangeboden producten op de website te plaatsen.

Wilt u een uitgebreide beschrijving toevoegen per product, dan kan dat uiteraard. Tevens kunt u de kleuren van uw website wijzigen via de beheeromgeving. Verder kunt u banners op de website plaatsen als u dat wilt. Dit gaat heel makkelijk via de beheerschermen. Relevante informatie voor Google is eveneens in de beheeromgeving in te voeren. Verder kan het PHP script draaien op uw eigen hostingpakket. U kunt de bestanden met een FTP programma op de webserver plaatsen. Een los installatiescript zal dan worden geactiveerd. U kunt zo de belangrijkste dingen instellen die absoluut noodzakelijk zijn voor het functioneren van de webwinkel.

www.000webhost.com