Uw eigen webshop maken

Wilt u beginnen met een eigen internetwinkel waarbij bovendien een voorraad module beschikbaar is? Er zijn scripts beschikbaar waarmee u zelf een internetwinkel kunt beginnen. Een essentieel gedeelte van zo een script is het beheerpaneel. U kunt uw eigen internetshop met de beheeromgeving volledig aanpassen. Bestelt de bezoeker iets, dan ontvangt u een e-mail over de bestelling.

Ziet u het wel zitten om op korte termijn te beginnen met zo een internetshop script? Dan verwijs ik u graag naar Een webshop starten. Zo leert u meer over het starten van uw eigen internetshop. De klant kan direct betalen voor een bestelling die hij binnen uw internetshop doet. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld van elke binnengekomen bestelling.

Van elk product kunt u diverse varianten aanmaken. Zoals u verschillende kleuren van een product kunt hebben. U kunt per variant op een product opgeven hoeveel stuks u op voorraad heeft.

Alle informatie over de vrijheid die een internetwinkel u geeft, vindt u op die pagina. Een webshop script geeft u de volledige controle over de webwinkel. Elke aanpassing die u via een beheerpaneel doorvoert, is direct zichtbaar binnen uw webshop. Van de producten die u aanbiedt, kunt u uiterst simpel afbeeldingen plaatsen binnen uw webwinkel. Voor elk producten kan een categorie gekozen worden waarin het betreffende product geplaatst dient te worden. Een nieuwe rubriek voegt u via een beheeromgeving uiterst gemakkelijk toe aan uw internetshop.

www.000webhost.com