Uw eigen webwinkel starten

Wilt u een online winkel starten waarbij ook eenvoudig de voorraad beheerd kan worden? U kunt een PHP script aanschaffen, waarmee het starten en het onderhouden van uw eigen internetshop zeer eenvoudig te doen is. Het beheerpaneel is een essentieel onderdeel van een internetwinkel script. De beheeromgeving geeft u de totale controle over uw eigen webshop. Bestelt de bezoeker iets, dan ontvangt u een e-mail over de bestelling.

Wilt u graag de beschikking krijgen over een webwinkel script? De link verwijst naar een pagina met meer interesse informatie hierover. U kunt zo meer leren over het beginnen van een eigen webwinkel. Binnen uw internetshop kan direct online worden betaald voor de bestelling. Na het afrekenen zult u een e-mail ontvangen met daarin alle informatie om de spullen op te sturen naar de klant.

Via het beheerpaneel van de internetwinkel kunt u de shop volledig aanpassen. Het account voor het beheer van uw internetwinkel kan tijdens het installeren worden aangemaakt. U kunt met het beheerdersaccount op elk moment inloggen op het beheerpaneel. De internetshop kan zo op ieder gewenst tijdstip aangepast worden.

www.000webhost.com