Uw favoriete sites online beheren

Een eigen startpagina website kan in elkaar worden gezet wanneer u het juiste script daarvoor gebruikt. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Met de bijgeleverde beheeromgeving kunt u makkelijk uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Heeft u behoefte aan meer informatie over het script waarmee een eigen startpagina website in elkaar te zetten is? U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via nederlandse startpagina. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. Instructies voor bij het gebruik van dit nuttige script kunt u tevens op de website vinden. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Een passief inkomen kan met een eigen website eenvoudig opgebouwd worden. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. U kunt gedurende het installeren van de software de meest belangrijke informatie invullen. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. Voor een link op de homepagina kunt u een ander bedrag rekenen dan een link op een gewone pagina.

www.000webhost.com