Uw favoriete websites op een rij

Er kan op een makkelijke wijze gebruik gemaakt worden van startpagina’s om links naar uw website te bouwen. De positie binnen de zoekresultaten van Google kunt u voor uw website flink verbeteren wanneer u backlinks op de juiste manier inzet. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken. Met behulp van een PHP script kunt u ook zelf zo een website maken.

Meer informatie over het script waarmee een dergelijke site te bouwen is, kunt u vinden op Uw bookmarks online beheren. Bezoekers maken heel gemakkelijk rubrieken aan op hun eigen pagina waarbinnen zij links naar hun favoriete sites kunnen toevoegen. Er kunnen ook andere blokken aangemaakt worden zoals een rubriek waarin het laatste nieuws getoond worden. Het script is redelijk recent ontwikkeld. Veel van de scripts die er bestaan voor het bouwen van een eigen startpagina website zijn verouderd. Dochterpagina’s op uw website worden mobielvriendelijk weergegeven.

U kunt via het PHP script makkelijk online inkomen generen. Het geld verdienen kan bijvoorbeeld met de verkoop van links. U kunt de prijs van een backlink via 1 van de beheerschermen makkelijk instellen. Er zijn verschillende betaalproviders aan het script te koppelen. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. De software zal zelf de link aan de website toevoegen. Er is geen noodzaak om iets handmatig te plaatsen.

Verder is het script heel makkelijk op uw hostingpakket te installeren. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. Via de scripttaal PHP kunt u het script ook uitbreiden als u dat wilt.

www.000webhost.com