Uw favoriete websites op een rijtje

Links naar uw website kunnen gemakkelijk worden geplaatst op startpagina’s. De positie binnen de zoekresultaten van Google kunt u voor uw website flink verbeteren wanneer u backlinks op de juiste manier inzet. Het is prima te doen om bij een reeds bestaande site een startpagina in te richten. Zo een website is ook via een PHP script te bouwen.

Dit script daar is meer informatie over te vinden op eigen startpagina. Bezoekers maken heel gemakkelijk rubrieken aan op hun eigen pagina waarbinnen zij links naar hun favoriete sites kunnen toevoegen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om speciale rubrieken toe te voegen, bijvoorbeeld een rubriek met daarin een overzicht van het laatste nieuws. Het script is redelijk recent ontwikkeld. Veel van de scripts die er bestaan voor het bouwen van een eigen startpagina website zijn verouderd. Pagina’s van uw website zijn mobielvriendelijk dus de website bezoeken met de telefoon is geen enkel probleem.

U kunt met het script inkomsten genereren. Dat gebeurt met de verkoop van backlinks. U kunt een bedrag rekenen voor de linkplaatsing. Er is een koppeling met Mollie ingebouwd in het script waarbij u eenvoudig uw API sleutel instelt. Via deze koppeling kan een betaalmogelijkheid worden gecreëerd. De backlink wordt automatisch na de betaling toegevoegd aan uw website. U hoeft dus niets zelf te plaatsen.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om met behulp van banners extra inkomen te generen. Denk aan affiliate banners. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler. Het affiliatenetwerk Tradedoubler is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing.

www.000webhost.com