Verhoog uw inkomsten met affiliate marketing

Affiliate marketing is een manier om producten van derden te promoten en daarbij geld te verdienen. Bent u over bepaalde producten positief? De uiteindelijke verkoper stuurt bestelde producten op naar de eindklant. Bij affiliate marketing is het om die reden niet nodig om een voorraad bij te houden. Wordt via uw verwijzing een verkoop gerealiseerd, dan krijgt u daarvoor een vergoeding. Over het bouwen van een eigen affiliate marketing winkel kunt u meer lezen op de pagina affiliate site maken.

Affiliate links kunt u ook hier en daar op startpagina sites vinden. Affiliate links worden dan afgewisseld met reguliere links. Op zulke sites plaatst men dan ook niet zelden enkele affiliate banners. De pagina affiliate webshop beginnen bevat meer informatie over geld verdienen met een affiliate script.

Verschillende plekken op uw affiliate site zijn gereserveerd voor affiliate banners. Met affiliate banners kunt u bepaalde producten nog eens extra in de schijnwerpers plaatsen. Het beheerpaneel van uw affiliate shop biedt mogelijkheden om banners gemakkelijk te uploaden.

U kunt van diverse affiliate netwerken automatisch de feeds met producten inladen binnen uw webwinkel. Voor elke rubriek die wordt gebruikt binnen de feeds kunt u aangeven aan welke rubriek binnen uw eigen webwinkel deze gekoppeld is. Ook zullen reeds toegevoegde producten up-to-date worden gehouden door de informatie bij te werken. Het is niet lastig om feeds binnen het affiliate script toe te voegen. Het is niet nodig om iets te weten over programmeren. In het scherm met de systeemtaken kunt u een log zien waarin staat hoeveel producten er bij iedere feed zijn ingeladen. Een feed is tijdelijk op inactief te zetten als u bepaalde producten niet wilt tonen gedurende een bepaalde tijd.

U vindt in dit artikel een link naar meer informatie over het starten van uw affiliate shop. Andere noodzakelijke dingen voor een eigen affiliate shop zijn webhosting en een passende domeinnaam.

www.000webhost.com