Wil je een eigen advertentie site runnen?

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. Met een dergelijk script bouwt u bijvoorbeeld in een handomdraai uw eigen advertentie website. Er is een beheeromgeving dat wordt meegeleverd bij het script. Het beheerpaneel wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aanpassen van het kleurschema. Over een marktplaats CMS is op https://vrolijkinternetservices.nl/product/marktplaats-script/ meer te lezen. De bestanden kunnen heel makkelijk op uw webruimte geplaatst worden. Het script zal automatisch de installatie starten bij uw eerste website bezoek. Tijdens het installatieproces kunt u de meta gegevens van uw website doorgeven. U kunt zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van uw eigen website.

Een groot pluspunt van het marktplaats PHP script is dat het gebruik van HTML of CSS codes niet nodig is. Voor het aanpassen van content wordt vaak van een WYSIWYG editor gebruikgemaakt. Zo is het niet nodig om iets van opmaakcodes of programmeren te weten om toch een professionele website te bouwen. Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. U kunt affiliate feeds inladen in verschillende formaten. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

Het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem vereist geen enkele technische kennis. U kunt via het beheerpaneel enorm eenvoudig een aanpassing doorvoeren. Elk beheerscherm gaat over een afgebakend gedeelte van uw website. U weet na verloop van tijd precies welk scherm waarvoor dient.

www.000webhost.com