Wilt u een advertentie website maken?

Maakt u gebruik van een script voor het runnen van uw advertentiewebsite? Zelf een script ontwikkelen is dan helemaal niet noodzakelijk. Bij het gebruik van een bestaand script hoeft u niets over de techniek te weten. Wanneer een adverteerder een advertentie plaatst, kunt u verschillende aanvullende opties aanbieden. U kunt geld vragen voor de verschillende opties die u bij advertentieplaatsing aanbiedt.

Zo kan een adverteerder een website of telefoonnummer toevoegen tegen betaling. Het script ondersteund diverse payment gateways voor het verwerken van de betaling voor dergelijke mogelijkheden. Op deze manier kunt u de website uitbouwen tot een winstgevende website. Eerder in dit artikel werd al genoemd dat zelf een script ontwikkelen niet nodig is. Zoekt u een handig PHP script waarmee dit te bouwen is? Over zo een script leest u meer op Moderne advertentie site bouwen. Dit script biedt u de mogelijkheid om via het beheerpaneel gemakkelijk de indeling van uw site te wijzigen. Aanpassen van de website kan heel eenvoudig via het beheerpaneel van het script.

Een eigen marktplaats website kunt u makkelijk met het juiste script gebruiken. Over een dergelijke tool vindt u verderop in dit artikel een link. Een tool om een dergelijke website te runnen kan direct online worden aangeschaft. Heeft u behoefte aan support, dan is dat tevens makkelijk via de website van de aanbieder aan te vragen. U kunt naast gewone advertenties die door de adverteerders geplaatst kunnen worden, ook affiliate producten aanbieden op uw eigen website. De feed wordt automatisch iedere nacht opnieuw ingeladen. U kunt per verkocht product een commissie ontvangen.

www.000webhost.com