Wilt u een eigen marktplaats bouwen?

U krijgt met een advertentie script een hoop functionaliteiten meegeleverd. U kunt daarbij inkomsten genereren met het aanbieden van de topadvertentie. Uw topadvertentie staat enige tijd bovenaan het overzicht van de advertenties op uw site. U kunt de opties waaruit een adverteerder kan kiezen, compleet aanpassen naar eigen inzicht.

Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. U moet dan denken aan de zoektermen die u aan een rubriek wilt koppelen. Meer over het script is op de pagina eigen marktplaats te vinden. Het mooie hierbij is dat u zelf niet hoeft te weten hoe dit precies in zijn werk gaat.

Een nieuwe adverteerder registreert zich eenvoudig via uw website. Na het invullen hiervan wordt een account aangemaakt. Men kan een advertentie aanmaken via het eigen gebruikersaccount. Bestaande advertenties kunnen worden gewijzigd of verwijderd. Ook kunt u extra opties aanbieden bij het plaatsen van een advertentie, waaraan u een bedrag kunt koppelen.

U kunt het script aan verschillende betaalproviders hangen. Zo worden de betaalgateways TargetPay en Mollie ondersteund. U mag zelf kiezen welke betaalprovider u gebruikt.Welke betaal gateway u uiteindelijk gaat gebruiken, mag u zelf bepalen. Zowel Nederlandse als Belgische adverteerders hebben zo mogelijkheden om te betalen op uw marktplaats website.

De stijl van de paginanummering is door u in te stellen. U past hier ook aan hoeveel advertenties er getoond dienen te worden per pagina van het advertentie overzicht. Verder heeft u complete controle over de kleuren van uw advertentie website.

www.000webhost.com